Over Ons

Mondi Concept heeft al vele klanten blij mogen maken met een complete winkelinrichting. Dat komt doordat wij onze klanten goed begrijpen en met ze meedenken. Maar daarnaast is het een gezellige ontmoetingsruimte waarin uw klant zich op zijn gemak moet voelen. Door vooraf een goed plan te ontwikkelen, kunnen wij de juiste sfeer neerzetten. Uitgevoerd in de door u gewenste kleuren.

Winkelinrichting
Het succes van uw winkel wordt grotendeels bepaald door het concept en de inrichting van uw interieur. Wij geven een uniek gezicht aan uw onderneming. Wij zorgen voor een aantrekkelijke inrichting met een optimale routing, waar uw gasten graag plaatsnemen. Neem contact op voor meer informatie en advies. Het is uw eerste stap op weg naar een sfeervolle zaak.
Erkan Turan
Oprichter Mondi Concept - Winkelinrichtingen
0
Opgericht
0 +
Team
0 +
Producten
0 +
Projecten

Het winkelinrichting advies van Mondiconcept richt zich op meerdere aspecten. Het moet een plek zijn waar uw klanten zich thuis voelen en kunnen genieten van wat u te bieden heeft. Een plek waar men graag terugkomt. De inrichting en opbouw dienen efficiënt te zijn, zodat uw medewerkers onder optimale omstandigheden hun werk kunnen doen.

De sfeer van de locatie moet aansluiten op wat u met uw zaak wilt uitstralen. Het zijn vaak de kleine dingen die het verschil maken. Onze ontwerpstudio heeft oog voor detail. Al uw ideeën en belangrijke facetten worden meegenomen in een 3D-ontwerp met fotorealistische afbeeldingen. U ervaart een optimale ruimtebeleving en proeft van de look-and-feel van uw gerestylede zaak.

Persoonlijke service & advies op maat

Ruime Assortiment
Hoge Kwaliteit
Snelle Service
Showroom